Ardeny - Bazalka
Umístěná v srdci belgických Arden, Biologická sýrárna Vielsalm se dokonale integruje do svého prostředí, aby vytvářela kvalitní bio sýr. Bio mléko používané sýrnictvím pochází z regionu, kde četné zelené louky nabízejí ideální prostředí pro získání kvalitního produktu. Ardenner je sýr, který dokonale symbolizuje tyto kořeny a identitu Biologické sýrárny Vielsalm.
Chuť tradice a jemných chutí
Ardenner šťastně spojuje chuť tradice a ty nejjemnější chutě. Zraje 5 až 10 týdnů ve své mladé verzi, 3 až 6 měsíců ve středně staré a více než 6 měsíců ve staré, je stejně lahodný na chlebu jako v kostkách na aperitiv.
Mladý Ardenner se také vyrábí:
- s bazalkou
- se zázvorem a zeleným pepřem
… Pro vylepšené chutě!
Řada Ardenner